7 november - Eerste Leidse Kerkmuziekdag in de Vredeskerk

Inspiratie voor advent en kerst!

Een hele dag lang biedt de PGL (Protestantse gemeente te Leiden) de kans om actief aan de slag te gaan met muziek voor advent en kerst. Zelf doen én luisteren, ontdekken en ontmoeten. ’s Morgens kunt u in twee rondes meedoen met de workshops ‘Improvisatie’, ‘Gregoriaans’ en ‘Liederen in gewone taal’, onder deskundige leiding van leiding van Jan Marten de Vries, Theo Goedhart en Tim Hermsen.

De middag is gereserveerd voor een muzikale reis door de tijd met advents- en kerstliederen van de 12e eeuw tot en nu, begeleid door het Regenboogkoor en met een toelichting door dirigent Hendrik Vonk.

Ter afsluiting van de dag is er een vesperviering, waarin diverse elementen uit het programma terugkomen.

Deelname, inclusief lunch, is kosteloos.

Praktische informatie:

Datum: zaterdag 7 november

Tijd: 10.30 – 16.30 (koffie vanaf 10.00 uur)

Plaats: Vredeskerk, Burggravenlaan 24, 2313 GG Leiden

informatie: http://vredeskerk-leiden.nl/nieuws/151017-eerste-leidse-kerkmuziekdag-zaterdag-7-november

Opgave: vredeskerkmuziek@gmail.com