Besluit wijziging aantal wijken PgL en grenzen

Vanwege de samenvoeging van de Protestantse Maranathawijkgemeente en de Protestantse wijkgemeente Vredeskerk per 15 mei, heeft de Algemene Kerkenraad op 24 november 2015 besloten het aantal wijkgemeenten te wijzigen van zes naar vijf én dat de grenzen van de samengevoegde wijkgemeente (De Verbinding geheten), gelijk zijn aan die van de huidige gemeenten.

Dit besluit, voorzien van de bijbehorende stukken, ligt van 18 tot en met 25 januari ter inzage bij het Kerkelijk Bureau aan Van Vollenhovenkade 22. Het bureau is dinsdag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur. Reacties kunnen tot drie dagen na het einde van de periode van terinzagelegging worden gestuurd aan de scriba van de algemene kerkenraad.