Nieuw: vrouwenmiddag in De Wijkplaats (Stevenshof)

Een nieuw initiatief van de Maranathawijkgemeente, in samenwerking met de Nederlands Gereformeerde Kerk (Oegstgeest): iedere maand een speciale vrouwenmiddag! Met informatie en activiteiten alleen (!!) voor vrouwen. De ene keer iemand die iets over een bepaalde vrouwenzaak komt vertellen, de volgende keer een (creatieve) vrouwenactiviteit.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 5 maart, om13.30 uur (koffie en thee staan al klaar om 13.15 uur), in De Wijkplaats. Informatie over deze middag: Jacintha Groen, 06-10983686.

Het thema voor deze bijeenkomst is 'vrouw-en-lijf'. Tonneke Bartels, praktijkondersteuner van wijkgezondheidsentrum Stevenshof, vertelt en geeft tips en beantwoordt vragen die je hebt over je gezondheid, kwaaltjes, schoonheid, et cetera. Wees welkom, dames!