Pasen met de Zandtovenaar in de Hooglandse Kerk

Op zaterdag 15 april komt de Zandtovenaar Gert van der Vijver naar de Hooglandse Kerk in Leiden om ons mee te nemen in het Paasevangelie. Voor de jongere kerkgangers zal Gert van der Vijver geen onbekende zijn. Al jaren ontwikkelt hij prachtige kinderprogramma’s voor televisie. In het Paasweekeinde komt hij komt met de Zandtovenaar naar Leiden! Met vingerbewegingen in het zand zien we de kracht van dood en opstanding. De Zandtovenaar verstaat als geen ander de kunst van het verbeelden onder de klanken van prachtige muziek!

We starten de middag om 15.00 uur met zingen onder leiding van het kinderkoor Marekidz, om daarna te stappen in de betoverende wereld van zand. Na afloop is er ook nog de mogelijkheid om vragen te stellen aan de Zandtovenaar. De deuren van de kerk gaan 14.30 uur open. Om er zeker van te zijn dat iedereen die op 15 april naar de Hooglandse Kerk komt ook een zitplaats heeft, komen er vanaf half maart gratis toegangskaarten beschikbaar via de drie organiserende wijkgemeenten: de Hervormde Marewijkgemeente, de Leidse Studenten Ekklesia en de Leidse Binnenstadsgemeente (samen het Cluster Binnenstad). De kaarten worden via de contactpersonen na de erediensten uitgereikt. Ook kunnen ze - zolang de voorraad strekt - opgehaald worden bij boekhandel Ichthus aan de Nieuwstraat in Leiden.

Let op! De datum waarop de kaarten beschikbaar komen is zondag 12 maart aanstaande. In de drie wijkgemeentes zijn de volgende contactpersonen beschikbaar voor de gratis entreebewijzen:

Juriaan van Duuren namens de Hervormde Marewijkgemeente

Rutger Pol namens de Leidse Studenten Ekklesia