Plaatselijke regeling PgL ter inzage

Tijdens de vergadering van de Algemene Kerkenraad van 14 oktober is de Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse gemeente (met wijkgemeenten) te Leiden in eerste lezing vastgesteld. De tekst van de regeling ligt van maandag 10 tot en met donderdag 27 november ter inzage op het Kerkelijk Bureau.

Het Bureau (Van Vollenhovenkade 22) is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Tevens liggen inzage-exemplaren in de vierplekken. De Plaatselijke regeling wordt definitief vastgesteld in de vergadering van de Algemene Kerkenraad van 9 december. Eventuele reacties moeten uiterlijk 4 december binnen zijn. U kunt uw opmerkingen richten aan: Kerkelijk Bureau, t.a.v. scriba PgL, Van Vollenhovenkade 22, 2313 GG Leiden.

De tekst van de Plaatselijke regeling - inclusief leeswijzer - is als PDF beschikbaar via de knop 'Download' op deze website.