Sing Inn het Nieuwe Liedboek – 5 oktober

Op zaterdag 5 oktober wordt er in de Vredeskerk een zangmiddag georganiseerd rond het nieuwe liedboek ‘Zingen en bidden in huis en kerk’. De middag is bedoeld voor alle leden van de Protestantse Gemeente te Leiden en andere belangstellenden. U bent van harte uitgenodigd!

Na de succesvolle introductie op 25 mei in Monnickendam kunt u nu ook in Leiden (nader) kennismaken met het nieuwe liedboek. Het programma begint om 14.00 uur met een inleiding over het ontstaan en de inhoud van het liedboek door de heer Rijk Jansen, organist in Wassenaar en lid van de werkgroep ‘liturgica’ van het nieuwe liedboek. Daarna kunt u een keuze maken uit diverse workshops onder leiding van organisten, cantores en musici van de diverse PGL-wijkgemeenten. Tijdens de workshops met thema’s als ‘psalmen op nieuwe wijze’ en ‘swingende liederen in het liedboek’ zult u zingend kennismaken met verschillende nieuwe liederen.

De middag wordt afgesloten met een vesper waarin gebruik gemaakt wordt van het nieuwe liedboek. De Sing Inn is rond 16.30 uur afgelopen. Meer informatie bij Peter-Bram ’t Hoen, e-mail: peterbram@telfort.nl.