Filmpremières in De Bakkerij

Op zondag 19 maart vonden om 12.00 uur in Diaconaal Centrum De Bakkerij in Leiden vijf bijzondere filmpremières plaats. In vijf korte films presenteerden de vijf wijken van de Protestantse gemeente te Leiden zichzelf aan het publiek. Het zijn vijf mooie en interessante filmpjes geworden over vijf mooie wijkgemeenten. In ieder filmpje ontmoet de kijken verschillende mensen uit de wijken die enthousiast vertellen over de grote verscheidenheid aan activiteiten binnen hun geloofsgemeenschap. Met elkaar schetsen de filmpjes een mooi beeld van een vitale kerkelijke gemeenschap.

De filmpjes zijn ook te bewonderen op de websites van de verschillende wijken en op deze website achter de knop ‘Videopresentaties’ in de blauwe kolom aan de linkerzijde van de homepage.