Jaarrekening 2017 Protestantse gemeente te Leiden ter inzage

De Jaarrekening 2017 van de Protestantse gemeente te Leiden is in eerste lezing vastgesteld op de Algemene Kerkenraad van 25 september.
De jaarrekening ligt vanaf maandag 22 oktober twee weken ter inzage op het Kerkelijk Bureau. Het bureau aan de Van Vollenhovenkade 22, is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Inzage-exemplaren vindt u ook op de gebruikelijke plaats(en) in uw vierplek. Tevens is de jaarrekening met toelichting van deze site te downloaden onder het kopje ‘Downloads’.
De jaarrekening wordt definitief vastgesteld op de Algemene Kerkenraad van 20 november. Eventuele reacties kunt u tot uiterlijk zaterdag 3 november richten aan: Kerkelijk Bureau, T.a.v. scriba P.g.L., Van Vollenhovenkade 22, 2313 GG Leiden.

Namens de Algemene Kerkenraad,
secretaris Michael Korbee