M25 hulptransport Operation Kinshasa 2.0

De stichting Steun Kinderen met bloedarmoede in Kinshasa vraagt uw hulp. Aan de politieke en maatschappelijke onrust in Congo is nog steeds geen einde gekomen. Niet alleen veel jongeren maar ook ouderen die ziek zijn en bloedarmoede hebben, worden hierdoor zwaar getroffen. De medicijnentoevoer wordt belemmerd, waardoor zij geen goede medicatie meer krijgen voor hun behandeling. Daarnaast is er met name dringend behoefte aan schoeisel en kleding.

Met uw hulp

De stichting vraagt niet alleen om inzameling van paracetamol, foliumzuur en medische eerste hulpmiddelen, maar ook is er dringend behoefte aan (kinder)kleding en schoenen. Samen met de Diaconie Franstalige Afrikanen steunt De Bakkerij dit kleine hulpproject van harte. Uw bijdrage is meer dan welkom.

Bij een voorgaande actie in april 2012 konden we met uw hulp maar liefst 3.000 kg kleding en medicijnen bijeen brengen.

Inzameling en voorbereiding van het transport

U kunt de gevraagde medicatie en eerste hulpmiddelen, kleding en schoenen t/m donderdag 7 november inleveren bij Diaconaal Centrum De Bakkerij, Oude Rijn 44b/c te Leiden (ingang poort).

Op vrijdag 8 november zullen leerlingen van het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest tijdens een M25 Leiden Projectdag de goederen sorteren en inpakken voor het transport naar Kinshasa.

Meer nieuws over het programma van M25 vindt u op de website van De Bakkerij.