Uitnodiging ‘Kerkklokken luiden voor Kerkbalans’

Kerkbalans 2019 start op zaterdag 19 januari om 13.00 uur. Precies op dit tijdstip worden in meer dan 100 plaatsen door het hele land de kerkklokken geluid. De Protestantse gemeente te Leiden, de RK Parochie HH Petrus en Paulus en de Oud-Katholieke Parochie van de HH Fredericus en Odulfus organiseren gezamenlijk dit evenement in Leiden, in de Oud-Katholieke Kerk.

Jeroen Windmeijer, de bekende Leidse schrijver van onder meer het boek “Wegwijzers”, zal enkele woorden spreken en de klok luiden.

Wij nodigen iedereen die betrokken is bij Kerkbalans en iedereen die op een andere wijze betrokken is bij één van onze kerken van harte uit bij dit inluidmoment aanwezig te zijn.

Programma:

12.30 uur – Inloop Oud-Katholieke Kerk, Cronesteinkade 2 (hoek Zoeterwoudse Singel)
12.45 uur – Welkomstwoord, gevolgd door een speech door klokkenluider Jeroen Windmeijer
12.55 uur – Zegen
13.00 uur – De klok wordt geluid