op de gemeenschappelijke website van de Protestantse Gemeente te Leiden (PgL) en de Evangelisch-Lutherse Gemeente Leiden. Via deze website vindt u algemene informatie over de beide kerkelijke gemeenten en hun aktiviteiten.
 
De wijkgemeenten en de diaconie van de PgL, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Leiden, de Leidse Studenten Ekklesia, de Vereniging van Vrijzinnige Protestanten en de Eglise Réformée Wallonne beheren ieder hun eigen website. Via de knop ‘wijkgemeenten’ in het donkerblauwe kader links op deze pagina vindt u een overzicht en de mogelijkheid om door te klikken naar die websites.
 
 

Over deze website

 
Achter de knoppen in de linkerkolom van de website vindt u allerlei praktische informatie over de PgL.
 
Het tabblad Diensten geeft per maand een overzicht van de kerkdiensten van de verschillende wijkgemeenten, de ziekenhuizen en de zorgcentra in Leiden.
 
Achter het tabblad Geschiedenis worden pdf’s van allerlei documenten met betrekking tot de geschiedenis van de kerkelijke gemeente en de voorlopers daarvan bij elkaar gebracht. De webredactie houdt zich aanbevolen voor de ontvangst van meer materiaal.
 

In de rechterkolom van de website vindt u steeds de laatste drie nieuwsberichten. Oudere berichten staat achter het tabblad Nieuws.

 
Achter het tabblad Downloads vindt u PDF’s van de laatste begrotingen en jaarrekeningen van de PgL en de Diaconie PgL. Daar staan ook PDF’s van de laatste jaargangen van het Leids Kerkblad.
 
Het tabblad Webwinkel geeft informatie over de mogelijkheid om on-line collectebonnen te bestellen. Tevens kunt u zich daar aanmelden voor de Actie Kerkbalans digitaal.
 
Contact opnemen met de PgL kan via het formulier achter het tabblad Contact.