Vindplaats van geloof, hoop en liefde

 

Bekijk de flyer

Jong PGL

Ben je jong en geïnteresseerd in de kerk? Kom dan eens langs bij een van onze jongerenactiviteiten! Samen met jongeren van diverse kerken in Leiden ondernemen we leuke activiteiten en verkennen we boeiende onderwerpen over geloof, kerk en de samenleving. Je hoeft geen lid te zijn van een kerk om deel te nemen – iedereen is welkom! Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan via de QR-code voor onze app of volg ons op Instagram. Voor andere vragen kun je contact opnemen met de jongerenwerker.

Over ons

Onze droom, vastgelegd in ons beleidsdocument, is om jongeren uit de Leidse (PGL) wijkkerken bij elkaar te brengen en gezamenlijk stappen te laten zetten op het gebied van geloof, zingeving en gemeenschap. Ook jongeren zonder kerkelijke achtergrond zijn van harte welkom. Het hoofddoel van al onze activiteiten is om jongeren een gevoel van erkenning en thuiskomen in de kerk te geven. Op deze manier blijft de kerk een oefenplaats voor geloof, waar zowel oudere als jongere generaties van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren en uitdagen om te blijven geloven, hoop te houden en lief te hebben.
Rieuwerd Buitenwerf (lid stuurgroep bovenwijks PGL jongerenwerk)

Activiteiten
Terugblik

De eerste maanden van het jeugdwerkseizoen zijn voorbijgevlogen! We hebben veel mooie dingen meegemaakt, zoals een te gek kamp, avontuurlijk klimmen bij Het Klimeiland, een inspirerende jeugdkapel over de ‘kerk’, samen eten, spelletjes spelen en lol maken op de zolder van het Hooglandse Huys, en natuurlijk het verspreiden van Sinterklaascadeaus voor Voor Elkaar Leiden.

Vooruitblik: Christmas Party

We gaan 2023 afsluiten met een toffe kerstactiviteit in De Verdieping in Leiden Zuidwest. We gaan samen aan de slag met het maken van kerststukjes, terwijl we genieten van warme chocomel, lekkers en kerstmuziek. Het beste van alles? We gaan die kerststukjes vervolgens zelf bezorgen bij verschillende plekken in Leiden Zuidwest.
Waarom organiseren we dit? Omdat kerst een tijd is om warmte en gezelligheid te delen, en dat doen we graag samen met jou. Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan bij de jongerenwerker.